Back to homepage

Etiketë "Lidhja Demokratike"

Trajanov: Propozimi është kundërthënës, të mos firmoset!

Trajanov: Propozimi është kundërthënës, të mos firmoset!

Lidhja Demokratike e Pavle Trajanovit, e cila është pjesë e koalicionit qeveritar u shpreh kundër miratimit të propozimit francez. Sipas kësaj partie, propozimi është kundërthënës dhe i jep mundësi Bullgarisë të ndërhyjë në punët e brendshme të Maqedonisë, posaçërisht ne

Read Full Article