Back to homepage

Etiketë "Liga e parë"

Liga e parë: Zyrtarisht mbyllet sezoni vjeshtor i kampionatit

Liga e parë: Zyrtarisht mbyllet sezoni vjeshtor i kampionatit

Ndeshja e anuluar e javës së 18, për shkak të kushteve të vështira atmosferike, ndërmjet Struga Trim&Lum dhe Renovës, u zhvillua sot në kushte ideale për lojë. Ndeshja e fundit e javës së 18 të sezonit vjeshtor, mes Struga Trim&Lum

Read Full Article