Back to homepage

Etiketë "Ligji për nëpunësit administrativ"

Do të rritet përqindja e punësimit të shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut, nga 24.3% në 31.5%

Do të rritet përqindja e punësimit të shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut, nga 24.3% në 31.5%

Ministria e Shoqërisë Informative dhe Administratës, sipas të dhënave të censusit të fundit, ka llogaritur se përqindja e shqiptarëve të punësuar në nivel shtetëror duhet të rritet, nga 24.3% në 31.5%, përcjell TV21. Sipas të dhënave të publikuara nga SDK.mk,

Read Full Article
RMV, pritet përmirësimi i  për të eliminuar punësimet e militantëve partiak

RMV, pritet përmirësimi i për të eliminuar punësimet e militantëve partiak Updated

Shumica e punësuarve në administratë janë konsideruar si militantë partiak, pasi ekzistonte perceptimi se punësohen nga partia ‘amë’, dhe kjo nuk është veç perceptim, por edhe një realitet i hidhur. Për këtë fakt, edhe Bashkimi Evropian, për vite me radhë

Read Full Article