Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Liritë fetare"

Raporti i DASH për liritë fetare në Maqedoni: Disa problematika janë tejkaluar, disa duhet të zgjidhen

Raporti i DASH për liritë fetare në Maqedoni: Disa problematika janë tejkaluar, disa duhet të zgjidhen

Sekretari amerikan i Shtetit Anthony Blinken prezantoi dje raportin e rregullt vjetor të Departamentit të Shtetit për lirinë fetare në botë. Seksioni për Maqedoninë thotë se kushtetuta e vendit ndalon diskriminimin fetar dhe parasheh lirinë e besimit dhe shprehjes fetare.

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare