Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Lisa Marie Presley"

Jeta në hije e Lisa Marie Presley, si e ktheu tragjedinë në shpresë

Jeta në hije e Lisa Marie Presley, si e ktheu tragjedinë në shpresë

Lisa Marie Presley, e cila ndërroi jetë një ditë më parë në moshën 54-vjeçare , doli nga hija e babait me vetë muzikën e saj, por përjetoi shumë tragjedi. “Unë jam përballur me vdekjen, pikëllimin dhe humbjen që në moshën nëntë vjeçare”, shkroi

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare