Back to homepage

Etiketë "Lituania"

Vendet baltike do të mbyllin hapësirën ajrore për Rusinë

Vendet baltike do të mbyllin hapësirën ajrore për Rusinë

Vendet baltike, Letonia, Lituania dhe Estonia, u pajtuan në parim për mbylljen e hapësirës së tyre ajrore për avionët rusë, tha ministri lituanez i Transportit, Marius Skuodis. “Plani ynë është që ta hedhim hapin njëkohësisht”, shkroi Skuodis në Facebook. Këto

Read Full Article