Back to homepage

Tag "Ljupço Nikollovski"

VMRO-DPMNE, partia që “shkelmon ikonat e veta”

VMRO-DPMNE, partia që “shkelmon ikonat e veta”

Organizata e Brendshme Revolucionare Maqedonase – Partia Demokratike për Unifikim Kombëtarë të Maqedonisë (shkurt: OBRM-PDUKM) kështu do të përkthehej në shqip emri i partisë VMRO-DPMNE e krijuar nga lideri historik Ljubço Georgievski në momente kritike për shtetit, me shpërbërjen e

Read Full Article
Nikollovski: Shumë shpejt do të dëmshpërblehen banorët e Haraçinës të dëmtuar nga vërshimet

Nikollovski: Shumë shpejt do të dëmshpërblehen banorët e Haraçinës të dëmtuar nga vërshimet

Ministri i Bujqësisë, Ljupço Nikollovski deklaroi që shumë shpejt do të dëmshpërblehen banorët e Haraçinës të dëmtuar nga vërshimet e vitit 201, raporton Flaka Sipas tij, i gjithë procesi dhe lavirinti ligjor që e trashëguam është kryer, janë miratuar raportet

Read Full Article