Back to homepage

Tag "Llogaritja verore e kohës"

Të dielën e ardhëshme fillon llogaritja verore e kohës

Të dielën e ardhëshme fillon llogaritja verore e kohës

Në vikendin e fundit, në mesnatën mes datës 26 dhe 27 mars, do të fillojë llogaritja verore e kohës. Fundjavën e ardhshme, në orën 2 të mëngjesit mes datave 26 dhe 27 mars, fillon numërimi veror i orës. Akrepat e

Read Full Article