Back to homepage

Etiketë "Lokman Limani"

Qeveria shkarkon Drejtorin që kishte pagë më të madhe se Kryeministri

Qeveria shkarkon Drejtorin që kishte pagë më të madhe se Kryeministri Updated

Qeveria ka obliguar Bordin Drejtues të Shoqërisë Aksionare të “Ujërave” që ta ndërpresë kontratën e menaxhimit me drejtorin, Lokman Limani, dhe ka urdhëruar që anëtarët e Bordit Drejtues në 12 muajt e ardhshëm të zvogëlohen për 50 për qind, shkruan

Read Full Article