Back to homepage

Etiketë "Loredana"

Këto janë fjalët e Loredanës pas çmimit që mori në “MTV EMA”

Këto janë fjalët e Loredanës pas çmimit që mori në “MTV EMA”

Artistja ka shprehur disa fjalë rreth çmimit dhe duke falënderuar të gjithë. “Nuk harrova të them faleminderit.. Nuk e di nëse më lejohet të jem kaq mburracake dhe të them se kam lindur për të? Por më duket sikur… si

Read Full Article