Back to homepage

Tag "Lotaria Shtetërore"

Lotaria shtetërore ndau banesën e pestë tek familja Fejzuli nga Tetova

Lotaria shtetërore ndau banesën e pestë tek familja Fejzuli nga Tetova

Lotaria shtetërore me kënaqësi ju njofton me Zulkadër Fejzuli, fitues i premisë së fundit – banesë, nga instant tiketa Dome sladok dome. Zulkadër Fejzuli nga fshati Përshofcë i Tetovës është fituesi i pestë i banesës në Shkup nga isntant tiketa

Read Full Article
BMW X1 е para nga loja bonues“ Rrotullo  rrotën eko skuter” do të shtetitet në Tetovë

BMW X1 е para nga loja bonues“ Rrotullo rrotën eko skuter” do të shtetitet në Tetovë

Radislava Trifunoviq nga Tetova është fituesja e BMW x1 të parë nga bonus loja “Rrotullo rrotën Eko skuter”. Çelësat e makinës së saj të re I mori vajza e sajë Angjelina në sallonin e M-KAR nga Marjana Stojanovska dhe ekipit

Read Full Article