Back to homepage

Etiketë "LPK"

Reagim: LPK – nga mbrojtja e Ismet Sylejmanit nuk komprementohet

Reagim: LPK – nga mbrojtja e Ismet Sylejmanit nuk komprementohet Updated

REAGIM LPK – NGA MBROJTJA E ISMET SYLEJMANIT NUK KOMPROMETOHET Në kuadër të stuhisë mediatike për mohimin e vlerave dhe personaliteteve kombëtare, kohëve të fundit janë dëgjuar zëra denigrues edhe ndaj veprimtarit të LPK-së Ismet Sylejmanit ish kryetar, dhe tani

Read Full Article
Halil Selimi i Luginës ishte bashkë me Bilall Kasamin, por nuk e njihka atë?!

Halil Selimi i Luginës ishte bashkë me Bilall Kasamin, por nuk e njihka atë?! Updated

Një i tretë është përfshi në debatin për Lëvizjen Popullore të Kosovës – LPK, organizatë që krijoi Ushtritë Çlrimitare në Kosovë, Maqedoninë e Veriut dhe Luginë të Preshevës, e që solli liri në këto troje etnike shqiptare. Fjala është për

Read Full Article