Back to homepage

Etiketë "Luan Haradinaj"

Ahmeti përkujton Luan Haradinaj: 24 pranverat e jetës së tij, ia fali pranverës së përjetshme të Kosovës

Ahmeti përkujton Luan Haradinaj: 24 pranverat e jetës së tij, ia fali pranverës së përjetshme të Kosovës Updated

Ish kreu i UÇ-Kombëtare dhe kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI, Ali Ahmeti përmes një postimi në rrjetin social Facebook ka përkujtuar heroin e kombit, Luan Haradinaj në ditërënien e tij për lirinë e Kosovës, transmeton Flaka “Kishte

Read Full Article