Back to homepage

Etiketë "Lubomir Joveski"

 Lëndë në Prokurori për funksionarë të pushtetit

 Lëndë në Prokurori për funksionarë të pushtetit

Për dallim nga më herët, tani Prokuroria publike nuk vepron në mënyrë selektive dhe respekton kornizat ligjore – ka deklaruar prokurori shtetërorë publik, Lubomir Joveski në intervistën javore për Radio Evropa e Lirë. “Prokuroria ka hapur lëndë për një funksionar

Read Full Article
Joveski vlerëson se ka progres në luftën kundër korrupsionit

Joveski vlerëson se ka progres në luftën kundër korrupsionit

Kërcimi i Maqedonisë së Veriut për një vit për 24 vende në indeksin e perceptimit të korrupsionit të Transparensi Interneshënëll tregon se ka progres në luftën kundër korrupsionit, por duhet të jemi të sinqertë dhe të pranojmë se në këto

Read Full Article