Back to homepage

Etiketë "Luizi"

“O çapaçul…”, Noizy ka dy fjalë për Luizin

“O çapaçul…”, Noizy ka dy fjalë për Luizin

Refreni që na sjell në mendje direkt Luizin dhe Noizyn. Reperi solli një super hit “Jena Mbretër 2” dhe Luizi u bë shumë viral me të dhe një kërcim që bënte në shtëpi. Gjë që edhe Noizy e përkrahu duke

Read Full Article