Back to homepage

Etiketë "Luljeta Ademi"

Luljeta Ademi: Betejat vazhdojnë, do të kem edhe disa operacione të tjera

Luljeta Ademi: Betejat vazhdojnë, do të kem edhe disa operacione të tjera

Luljeta Ademi nga Shkupi nëpërmjet një postimi në Facebook ka faleminderuat të gjithë ata që kanë ndihmuar për të kryer operacionin, gjithashtu ka informuar për gjendjen e saj dhe operacionet që do ti kryej. “Të dashur familjarë, miq, kolegë, bashkëpunëtorë,

Read Full Article