Back to homepage

Etiketë "Lupço Georgievski"

Georgievski nuk ka dhënë asnjë deklaratë në lidhje me ngjarjet në Ukrainë

Georgievski nuk ka dhënë asnjë deklaratë në lidhje me ngjarjet në Ukrainë Updated

Kjo është përmbajtje e pasaktë e publikuar mbi një foto të kryetarit të VMRO PP dhe ish-kryeministrit Ljubço Georgievski. Ai tha për “Vërtetmatësin” se bëhet fjalë për dezinformim të plotë, duke shtuar se ka dy muaj që nuk ka dhënë

Read Full Article