Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Maaqedonia e Veriut"

🔴 DREJTPËRDREJTË: Fillimi i negociatave, konferenca për shtyp në Bruksel

🔴 DREJTPËRDREJTË: Fillimi i negociatave, konferenca për shtyp në Bruksel

Fiala: Uroj të dy vendeve, Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë për këtë gur kilometrik Kryeministri i Çekisë Petr Fiala: Në emër të Presidencës çeke, Këshilli i BE i uroj të dy vendeve, Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë për këtë gur

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare