Back to homepage

Etiketë "Madeleine Albright"

Cili ishte emri i vërtetë i Madeleine Albright?

Cili ishte emri i vërtetë i Madeleine Albright?

Madeleine nuk është emri i saj origjinal. Marie Jana ka lindur në Pragë më 15 maj 1937, nga prindërit Anna Spieglova dhe Josef Korbel. Por emri “Marie” nuk u përdor për shumë kohë; anëtarët e ndryshëm të familjes e quajtën

Read Full Article