Back to homepage

Etiketë "Mahir Bajrami"

Edhe juristi Mahir Bajrami  zyrtarizon kandidaturën për të parin e BDI në Gostivar!

Edhe juristi Mahir Bajrami zyrtarizon kandidaturën për të parin e BDI në Gostivar!

Komisioni Zgjedhor i Bashkimi Demokratik për Integrim në mbledhjen e mbajtur më 19 Maj të vitit 2022 në Tetovë, ka shpallur Thirrje publike për zgjedhje të kandidatëve për anëtar të Kryesisë, për kryetar dege dhe kandidatëve për anëtar të Kryesisë

Read Full Article