Back to homepage

Etiketë "Maksim Dimitrievski"

Dimitrievski: Do të ofrojmë politika dhe kuadro të reja

Dimitrievski: Do të ofrojmë politika dhe kuadro të reja

Një nga prioritetet tona do të jetë lufta e pakompromis kundër korrupsionit, rritje më e lartë ekonomike dhe alternativa për pavarësinë energjetike të shtetit, thotë kryetari i Kumanovës. Lëvizja civile që do të marrë pjesë në zgjedhjet e ardhshme parlamentare

Read Full Article
PËRDITËSUAR: Dimitrievski: Lus shqiptarët të na kuptojnë, propozimi francez na shkeli si popull!

PËRDITËSUAR: Dimitrievski: Lus shqiptarët të na kuptojnë, propozimi francez na shkeli si popull! Updated

Kreu i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski në “Click 21” tha se propozimi francez për heqjen e vetos bullgare dhe hapjen e negociatave për aderim në BE ka shkelur dinjitetin e popullit maqedonas. Dimitrievski kërkoi nga shqiptarët që të kuptojnë

Read Full Article
Dimitrievski lë pas dore lagjet shqiptare, ankohen qytetarët

Dimitrievski lë pas dore lagjet shqiptare, ankohen qytetarët

Lagjet shqiptare në Kumanovë vazhdojnë të mbeten në baltë edhe në shekullin 21, e në mandatin e dytë të kryetarit Maksim Dimitrievski i cili në zgjedhjet e fundit premtoi “Kumanovë për të gjithë qytetarët”. Por siç konfirmojnë qytetarët lagjet shqiptare

Read Full Article