Back to homepage

Etiketë "Mali i Zi"

Nis dialogu politik në Mal të Zi, kërkohet dakordësim për çështjet që kërkojnë 54 vota

Nis dialogu politik në Mal të Zi, kërkohet dakordësim për çështjet që kërkojnë 54 vota

Fronti Demokratik në Mal të Zi është i interesuar të marrë pjesë në një dialog politik ndërpartiak për çështje që kërkojnë mbështetje më të gjerë parlamentare, ndërsa demokratët thonë se nuk mund të bisedojnë me ata që pretendojnë se shkelin

Read Full Article
Historike. Mali i Zi me kryeministër dhe dy ministra shqiptarë

Historike. Mali i Zi me kryeministër dhe dy ministra shqiptarë

I mandatuari për kryeministër të Malit të zi, Dritan Abazovic propozoi zyrtarisht  strukturën dhe përbërjen e Qeverisë, për të cilën deputetët do të vendosin në seancën e Kuvendit në Cetinje. Ekzekutivi i ri do të ketë 18 ministri, katër zëvendëskryeministra

Read Full Article