Back to homepage

Etiketë "Mali Sharr"

Në Parkun Nacional “Mali Sharr”, rritet vazhdimisht numri i deponive të mbeturinave

Në Parkun Nacional “Mali Sharr”, rritet vazhdimisht numri i deponive të mbeturinave Updated

Në vend të mbrojtjes më të madhe duke marrë edhe statusin e Parkut Kombëtar, natyra e Malit Sharr po shkatërrohet gjithnjë e më shumë. Anëtarët e shoqërive alpinistike çdo ditë shtojnë mini-grumbullime të mbeturinave në zemër të malit. Në një

Read Full Article
Gjenden alpinistë në Malin Sharr në kufirin me Kosovën

Gjenden alpinistë në Malin Sharr në kufirin me Kosovën

Disa aplinistë kanë humbur në afërsi të kufirit mes Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës në Malin Sharr. Sipas Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim, njëri nga alpinistët është lënduar dhe bashkë me të tjerët gjenden mbi fshatin Veshallë, në rrugën që

Read Full Article