Kthehu në faqen kryesore

Tag "Manastir"

Fronti Europian në Manastir: Lamë pa gjumë gjithë oponentët politikë! Përditësuar

Fronti Europian pas Ohrit dhe Prespës, ka vazhduar aktivitetet në Manastir ku në takim me qytetarët krahas kryetarit të BDI Ali Ahmeti, të pranishëm kanë qenë edhe kandidati për president Bujar Osmani, bartësi i listës për zonën e V-të zgjedhore

Read Full Article