Back to homepage

Etiketë "Maqedonia"

MSH-Maqedoni: Janë hospitalizuar 576 pacientë me Kovid-19, ka 183 shtretër të lirë

MSH-Maqedoni: Janë hospitalizuar 576 pacientë me Kovid-19, ka 183 shtretër të lirë

Në repartet infektive dhe në qendrat e kovidit në shtet janë hospitalizuar gjithsej 576 pacientë me Kovid-19 dhe ka 183 shtretër të lirë. Në qendrat e kovidit në Shkup gjithsej janë hospitalizuar 174 pacientë prej të cilëve 71 në Klinikën

Read Full Article