Back to homepage

Tag "Maria Zakharova"

Zhvillimet në veri deri te tërheqja e vendimit për vendosjen e reciprocitetit

Zhvillimet në veri deri te tërheqja e vendimit për vendosjen e reciprocitetit

“Tërhiqet” Qeveria e Kosovës: E shtyen për një muaj vendosjen e reciprocitetit Qeveria e Kosovës e drejtuar nga Albin Kurti është tërhequr nga vendimi për vendosjen e reciprocitetit, eapoeton Gazeta Blic. Ky vendim për shtyrjen e vendosjes së reciprocitetit vjen

Read Full Article
Zakharova: Vendet nordike që duan t’i bashkohen NATO-s, do të kenë pasoja të paparashikueshme

Zakharova: Vendet nordike që duan t’i bashkohen NATO-s, do të kenë pasoja të paparashikueshme

Duke folur gjatë një konference për shtyp, në Moskë, zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme ruse, Maria Zakharova, kërcënoi nëse ndonjëra  nga vendet nordike do të kërkonte të bashkohej me NATO-n “do të kishte pasoja të rënda ushtarake dhe politike që

Read Full Article