Back to homepage

Etiketë "Marihuanë"

Në dy raste Policia e Tetovës gjeti marihuanë

Në dy raste Policia e Tetovës gjeti marihuanë

Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmjen e djeshme (02-janar) rreth orës 21:30 në rrugën për nëlokalitetin “Banja” në Tetovë, kanë privuar nga liria personat S.A. (50) dhe A.J. (36), të dy nga Tetova, për shkak se gjatë kontrollit të

Read Full Article