Back to homepage

Etiketë "Marija Miteva"

Çmimi i rrymës, reagon VMRO-DPMNE

Çmimi i rrymës, reagon VMRO-DPMNE Updated

VMRO-DPMNE-ja thotë se pjesa më e madhe e amvisërive dhe sektorit të biznesit nga Dhjetori do të paguajnë rrymë më të shtrenjtë. Sipas tyre, krizat janë si rezultat I paaftësisë së Qeverisë për t`u përballur me pasojat e krizës ekonomike

Read Full Article