Back to homepage

Etiketë "Mariupol"

Ukraina refuzon kërkesën e Rusisë për të dorëzuar Mariupolin

Ukraina refuzon kërkesën e Rusisë për të dorëzuar Mariupolin

Sot është dita e 26-të e pushtimit rus të Ukrainës. Gjatë mbrëmjes, Kievi u bombardua nga ushtria ruse duke lënë pas një person të vdekur. Situata më e rëndë është ende në Mariupol, ku numri i viktimave po rritet dita-ditës.

Read Full Article
Dita e 25-të e luftës, sulmohet shkolla e artit që strehonte 400 persona

Dita e 25-të e luftës, sulmohet shkolla e artit që strehonte 400 persona

Këtë të diel shënohen 25 ditë që prej fillimit të luftës në Ukrainë nga Rusia. Rezistenca e lartë e Ukrainës ka bërë që Rusia të rrisë bombardimet në shumë qytete, kryesisht në Mariupol dhe Kiev. Sot Ukraina është zgjuar me

Read Full Article