Back to homepage

Etiketë "Martin Kostovski"

Dhuna nga rruga bartet në Parlament, Apasiev aspak i qetë | VIDEO

Dhuna nga rruga bartet në Parlament, Apasiev aspak i qetë | VIDEO Updated

Ka vazhduar debati për propozimin francez në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut, fyerjet dhe tensionet kanë vazhduar edhe sot në dy raste kur Apasiev debatoi me Xhaferin ku ky i fundit iu drejtua ”Mos ma drejto gishtin, ai gisht mund

Read Full Article