Back to homepage

Etiketë "Masat anti-krizë"

Masat e reja anti-krizë në Maqedoni, pritet të përfitojnë qytetarët me të ardhura të ulëta

Masat e reja anti-krizë në Maqedoni, pritet të përfitojnë qytetarët me të ardhura të ulëta

Këtë muaj pritet që të shpallet sërish gjendje krize në sektorin e energjisë. Qeveria e Maqedonisë së Veriut paralajmëron masa të reja kundër krizës për qytetarët dhe kompanitë, por synimi kryesor është sigurimi i energjisë elektrike dhe burimeve të tjera

Read Full Article