Back to homepage

Etiketë "Masat antikrizë"

130 milionë euro për masat e reja antikrizë për kompanitë dhe qytetarët

130 milionë euro për masat e reja antikrizë për kompanitë dhe qytetarët

Kryetari i LSDM-së dhe i mandatuari për kryeministër, Dimitar Kovaçevski, në një intervistë për MIA-n, tha se fokusi primar i tre muajve të ardhshëm të Qeverisë do të jetë reagimi ndaj krizës energjetike, e cila është rezultat i lëvizjeve globale.

Read Full Article