Back to homepage

Etiketë "MASH"

MASH: Të rritet niveli i sigurisë në objektet shkollore!

MASH: Të rritet niveli i sigurisë në objektet shkollore!

Ministria e Arsimit dhe Shkencës pas ngjarjeve të fundit nëpër shkollat e Shkupit ku kishte denoncime për bomba nëpërmjet email adresave bën thirrje deri tek gjitha udhëheqësitë e shkollave që të rrisin nivelin e sigurisë në objektet shkollore dhe të

Read Full Article
Abetarja e unifikuar shqipe do të vihet në përdorim edhe tek ne

Abetarja e unifikuar shqipe do të vihet në përdorim edhe tek ne

“Kënaqësi e veçantë sot të ndaj me ju informatën për dhënjen e pëlqimit për përdorimin e Abetarës për nxënësit në klasën e parë në mësim në gjuhë shqipe në vitin shkollor 2022-2023”, njoftoi kështu ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton

Read Full Article
Hakerimi, faqja e internetit në MASH ende “Out”

Hakerimi, faqja e internetit në MASH ende “Out”

Ueb-faqja e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës ende nuk është në funksion pasi më 9 shtator ishte sulmuar nga hakerët. Gjatë 12 ditëve të kaluara ajo plotësisht është ndërprerë dhe në të nuk ka qasje. Nga MASH-i thonë se po

Read Full Article
Prej sot, mësimdhënësit me pagë më të lartë për 15, policët për 5%

Prej sot, mësimdhënësit me pagë më të lartë për 15, policët për 5%

Prej sot, mësimdhënësit do të kenë pagë më të lartë për 15, ndërsa pjesëtarët e policët për 5%. Dje, Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri ka njoftuar se një ditë para fillimit të procesit mësimorë është arritur marrëveshje me

Read Full Article
Libri fyes i sociologjisë/ MASh formon komision për tërheqje nga përdorimi

Libri fyes i sociologjisë/ MASh formon komision për tërheqje nga përdorimi

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka formuar Komision i cili do të japë propozim për tërheqjen nga përdorimi të tekstit të Sociologjisë për vitin e dytë të gjimnazit. Brenda afatit ligjor prej 10 ditëve, Komisioni duhet të dorëzojë propozim deri

Read Full Article