Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Matteo Mecacci"

Osmani në takim me Matteo Mecacci

Osmani në takim me Matteo Mecacci

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, sot realizoi takim me Matteo Mecacci, drejtor i Zyrës së OSBE-së për Institucione Demokratike dhe të Drejtat e Njeriut (ODIHR). Në takim u theksua bashkëpunimi ndërmjet ODHIR

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare