Back to homepage

Tag "Matura Shtetërore"

Maturantët nga sot i nënshtrohen provimit të maturës shtetërore

Maturantët nga sot i nënshtrohen provimit të maturës shtetërore

Maturantët e vitit akademik 2021/2022 që nuk e kanë dhënë provimin e maturës shtetërore në afatin e provimit të qershorit do t’i nënshtrohen dy provimeve eksterne në periudhën e provimeve të gushtit sot dhe të premten (12 gusht). Provimi i

Read Full Article