Back to homepage

Etiketë "Mavrovë-Rostushë"

Mavrovë-Rostushë: Arrihet konsensusi për zgjedhjen e kryetarit komunës

Mavrovë-Rostushë: Arrihet konsensusi për zgjedhjen e kryetarit komunës

Po zhvillon zgjedhjet për kryetar komune në Mavrovë-Rostushë si dhe për këshilltar në komunën e Tetovës. Sipas informacioneve të Klan M në Mavrovë-Rostushe është arritur konsensus, deri në ora 15:00 të drejten e votës e kanë shfrytëzuar 3423 apo 34,41%.

Read Full Article