Back to homepage

Etiketë "Mavrovë"

“Shën Kolli“, Kisha që po del sërish në sipërfaqe!

“Shën Kolli“, Kisha që po del sërish në sipërfaqe!

Shenjë mbrojtëse e rajonit të Mavrovës, pa dyshim se është edhe Kisha Ortodokse shqiptare “Shën Kolli“ e zhytur në liqenin artificial të Mavrovës, e cila herë herë e mbulon deri në çati me çdo ardhje të ujit, shkruan Flaka. Në

Read Full Article
Projekti “Radika Village” u anulua, kompania e planifikimit mund të mbetet pa licencë

Projekti “Radika Village” u anulua, kompania e planifikimit mund të mbetet pa licencë

Lagjja private luksoze “Radika Village” kinse ndërtohej konform ligjit. Lejen për realizim e ka miratuar pushteti lokal i Mavrovës dhe Rostushës. Katër vite më vonë, komuna me urdhër të Inspektoratit Shtetëror për Urbanizëm e anuloi projektin e Planit Arkitekturor –

Read Full Article