Back to homepage

Tag "Maya Mia"

Grimerja e njohur nga Ohri, është gjetur e vdekur në Afrikë

Grimerja e njohur nga Ohri, është gjetur e vdekur në Afrikë

Grimierja dhe influencuesja e njohur Maya Mia, me origjinë nga Ohri, është gjetur e vdekur në Afrikë, sipas mediave nga kontinenti afrikan. Mia ka lindur në Maqedoni, por ka jetuar në Tanzani për më shumë se një dekadë. Raportet thonë

Read Full Article