Back to homepage

Etiketë "Mbeturinat"

Nuredini: Komunat të sigurojnë mbledhje të transport të mbeturinave komunale

Nuredini: Komunat të sigurojnë mbledhje të transport të mbeturinave komunale Updated

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, sot ka bërë mbikëqyrje të aktiviteteve për pastrimin e deponive të egra dhe transportit të mbeturinave në disa lokacione që ndodhen në territorin e parkut kombëtar të Malit Sharr. Në këto

Read Full Article