Back to homepage

Etiketë "McKennie"

McKennie largohet në pushim të ndeshjes, gati prezantimi te klubi i ri

McKennie largohet në pushim të ndeshjes, gati prezantimi te klubi i ri

Weston McKennier ka ndjekur vetëm pjesën e parë të ndeshjes mes Juventusit dhe Monzës, sepse më pas është nisur drejt aeroportit. Aty e priste avioni me destinacion Leeds-in, klubin e tij të ardhshëm, pasi dy klubet kanë arritur marrëveshjen për

Read Full Article