Back to homepage

Etiketë "Më mirë për Tetovën"

Zgjdhjet në Tetovë. Ja sa vota dhe nga sa këshilltarë fituan partitë politike | Tabela

Zgjdhjet në Tetovë. Ja sa vota dhe nga sa këshilltarë fituan partitë politike | Tabela

Në zgjedhjet e 20 Gushtit për Këshillin Komunal në Tetovë, Lëvizja Besa grumbulloi 9620 vota kundrejt BDI me 8702, njofton Flaka duke u thirrur në rezultatet e Komisionit Shtetëror Zgjedhor – KSHZ. Parti e tretë më e votuar pason VMRO-DPMNE

Read Full Article
Zgjedhjet në Tetovë. “Më mirë për Tetovën” u “shkri”. Nuk do të ketë më këshilltarë!

Zgjedhjet në Tetovë. “Më mirë për Tetovën” u “shkri”. Nuk do të ketë më këshilltarë!

Lëvizja Qytetare “Më mirë për Tetovën” nuk do të jetë e përfaqësuar në përbërjen e ardhëshme të Këshillit Komunal në Tetovë. Kjo iniciativë qytetare arriti të marrë vetëm 761 vota, vota të pamjaftueshme për tu konvertuar në mandat këshilltari, njofton

Read Full Article
Debatuan dhe pastaj pijnë kafe bashkë. Çka thanë bartësit për Këshillin e Tetovës?

Debatuan dhe pastaj pijnë kafe bashkë. Çka thanë bartësit për Këshillin e Tetovës?

Në debatin “Click21” në Tv21, bartësit për Këshillin e Tetovës dhanë qëndrimet e tyre. Dhe pas një një debati konstruktiv kandidatët e BDI, ASH, BESA, PDSH, Alternativa dhe Më mirë për Tetovën – të gjithë bashkë pijnë një kafe kafeterinë e

Read Full Article
Tubimi përmbyllës i BDI në Tetovë, Ahmeti: Tetova meriton ndryshimin | VIDEO

Tubimi përmbyllës i BDI në Tetovë, Ahmeti: Tetova meriton ndryshimin | VIDEO

https://youtu.be/3NDTlNreOS8 Read Full Article
Nisma qytetare “Më mirë për Tetovën” donacion me honoraret e tyre | VIDEO

Nisma qytetare “Më mirë për Tetovën” donacion me honoraret e tyre | VIDEO

Nisma qytetare “Më mirë për Tetovën” sot përmes një aksioni publik, njoftoi se nga një pjesë e rrogave të dy këshilltarëve të tyre kanë shkuar për donacion të 50 shportave të mbeturinave të cilat do vendosen në qytet. “Prezantuam se

Read Full Article