Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Melani Hulm"

Kovaçevski – Hulm: Maqedonia e Veriut duhet të bëjë hap drejt BE-së

Kovaçevski – Hulm: Maqedonia e Veriut duhet të bëjë hap drejt BE-së

Është me rëndësi të madhe Republika e Maqedonisë së Veriut të bëjë hap përpara në integrimet evropiane sepse pandemia dhe posaçërisht lufta në Ukrainë tregoi se është me rëndësi që shtetet në Evropë të veprojnë së bashku, dhe se vendi

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare