Back to homepage

Etiketë "Merdare"

Deputeti ukrainas: Nëse Serbia pushton Kosovën, ne duhet të mbrojmë kosovarët

Deputeti ukrainas: Nëse Serbia pushton Kosovën, ne duhet të mbrojmë kosovarët Updated

Deputeti ukrainas dhe njëherësh anëtar i delegacionit ukrainas në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, Oleksiy Goncharenko ka reaguar lidhur me situatën aktuale në veri të Kosovës. Goncharenko përmes një postimi në Twitter shkroi se Ukraina duhet të mbrojë kosovarët

Read Full Article