Back to homepage

Tag "Mersel Sadiku"

Votoi Mersel Sadiku: Sot për të gjithë anëtarët e BDI është një ditë feste

Votoi Mersel Sadiku: Sot për të gjithë anëtarët e BDI është një ditë feste

Kandidati për kryetar dege në BDI – Gostivar, Mersel Sadiku bashkë me familjen ka votuar në vendvotimin në shkollën e mesme ekonomike komunal , raporton Gostivari Sot “Sot për të gjithë anëtarët e BDI është një ditë feste. Për herë

Read Full Article
Pas zyrtarizimit prononcohen Xhaferi dhe Sadiku,  dy pretendentët për drejtimin e BDI-  Gostivar

Pas zyrtarizimit prononcohen Xhaferi dhe Sadiku, dy pretendentët për drejtimin e BDI- Gostivar

Pas zyrtarizimit të kandidaturave, janë prononcuar Valdet Xhaferi dhe Mersel Sadiku dy pretendentët për drejtimin e degës së BDI në Gostivar “Të nderuar, prej sot fillon edhe zyrtarisht fushata zgjedhore brenda organizatës sonë politike, ndaj ndjej për obligim që bashkë

Read Full Article
Zyrtare: Njihuni me dy kandidatët për Kryetar dege të BDI – Gostivar

Zyrtare: Njihuni me dy kandidatët për Kryetar dege të BDI – Gostivar

Portali Gostivari Sot ka arritur deri tek lista e vërtetuar e vetme e kandidatëve për Kryetar Dege të BDI – së Dega Gostivar, e nënshkruar nga Komisioni Zgjedhor Partiak me në krye kryetarin Ejup Rustemi. Dy kandidatët për të cilët

Read Full Article
Edhe juristi Mahir Bajrami  zyrtarizon kandidaturën për të parin e BDI në Gostivar!

Edhe juristi Mahir Bajrami zyrtarizon kandidaturën për të parin e BDI në Gostivar!

Komisioni Zgjedhor i Bashkimi Demokratik për Integrim në mbledhjen e mbajtur më 19 Maj të vitit 2022 në Tetovë, ka shpallur Thirrje publike për zgjedhje të kandidatëve për anëtar të Kryesisë, për kryetar dege dhe kandidatëve për anëtar të Kryesisë

Read Full Article