Back to homepage

Tag "Mersel Sadiu"

Mersel Sadiku zyrtarizon kandidaturën për të drejtuar me BDI-në e Gostivarit

Mersel Sadiku zyrtarizon kandidaturën për të drejtuar me BDI-në e Gostivarit

Mersel Sadiku ka zyrtarizuar kandidaturën për të drejtuar me BDI-në e Gostivarit. Përmes një postimi në Fejsbuk, Sadiku ka njoftuar opinionin dhe anëtarësinë e BDI që tashmë ka aplikuar në shpalljen e hapur publike nga BDI për zgjedhje brendapartiake në

Read Full Article