Back to homepage

Etiketë "Metju Loson"

Osmani takoi Ambasadorin e sapoemëruar të  Britanisë së Madhe, vlerësohet dinamika e marrëdhënieve tregtare

Osmani takoi Ambasadorin e sapoemëruar të Britanisë së Madhe, vlerësohet dinamika e marrëdhënieve tregtare

Ministri i Diplomacisë, Bujar Osmani sot pati takim me Ambasadorin e sapoemëruar të Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut, Metju Loson, me rastin e dorëzimit të kopjeve të letrave kredenciale”, transmeton Flaka “I urova sukses

Read Full Article