Back to homepage

Etiketë "Mexico City"

Pretendohet në mënyrë të rreme se një miliard njerëz morën pjesë në paradën në Mexico City

Pretendohet në mënyrë të rreme se një miliard njerëz morën pjesë në paradën në Mexico City

Autoritetet e qytetit të Meksikës thanë se prisnin rreth 300,000 njerëz të merrnin pjesë në paradën e homoseksualëve dhe raportuan se 250,000 njerëz morën pjesë. Prandaj, është e paqartë se nga vinë shifra e treguar në postimin në fjalë që

Read Full Article