Back to homepage

Etiketë "MIA"

Zaev: “Marrëveshja e Prespës ia vlente dhe prapë do të dëshmojë se ia vlen”

Zaev: “Marrëveshja e Prespës ia vlente dhe prapë do të dëshmojë se ia vlen” Updated

Ish-kryeministri Zoran Zaev do të marrë pjesë në Kongresin e tretë të partisë opozitare greke SYRIZA, i cili do të mbahet nga 14 deri më 17 prill dhe pak para udhëtimit në Athinë, në një intervistë për portalin informativ grek

Read Full Article