Back to homepage

Etiketë "Milaim Fetai"

Gostivari, qyteti i Ambasadorëve!

Gostivari, qyteti i Ambasadorëve!

Aktualisht, nga qyteti i Gostivarit funksionin ambasador e ushtrojnë tre personalitete. Në Danimarkë, Itali dhe Kroaci, Maqedonia e Veriut përfaqësohet nga kuadro prej Gostivari, njofton Gostivari Sot Faton Bejta u caktua për Ambasador fuqiplotë dhe i jashtëzakonshëm në Mbretërinë e

Read Full Article