Back to homepage

Etiketë "Mile Janakievski"

Janakieski në izolim, anulohet seanca gjyqësore për rastin “Shkallët Spanjolle”

Janakieski në izolim, anulohet seanca gjyqësore për rastin “Shkallët Spanjolle” Updated

Procesi gjyqësor për rastin “Shkallët Spanjolle” shtyhet për më 18 shkurt për shkak të mungesës së të akuzuarit të parë, ish ministrit për Transport dhe Lidhje, Mile Janakieski, i cili është pozitiv me Kovid-19. Gjykatësja Fanka Jançulleva Mihaillovska në fillim

Read Full Article